Vi vet allt om penisar

  Hur kan man förebygga erektions störningar?

  En försämrad potens är ett enormt problem för varje man. Påverkar hans känsla av manlighet, skapar en rädsla för att utveckla sina relationer och självförtroende. Vad inverkar på en nedsatt erektion eller kvarhållande av den? Lär känna de vanligaste skälen och börja att redan idag ta hand om din sexuella kondition.

  Den sexuella konditionen försämras speciellt efter 40 års ålder. Men allt oftare är det unga män som drabbas av problemet. Det uppskattas att 100 miljoner män har problem med sina sexliv.  DEN FYSISKA KÄLLAN FÖR BESVÄRET  Erektil dysfunktion kan ha en källa inom såväl fysiska problem (fysiologiska) och psykologiska. Oberoende av källan till problemet, bör du påbörja behandlingen så tidigt som möjligt, för att så snabbt som möjligt kunna återfå den sexuella funktionen. För att uppnå och att bibehålla en normal erektion, behöver du ett effektivt blodflöde till penis. Därför är de viktigaste fienderna till sexuell aktivitet:

  * åderförkalkning
  * diabetes
  * hjärt-kärlsjukdom
  * högt blodtryck.


  För att förhindra dessa sjukdomar, är det värt att justera den dagliga kosten en aning. Sjukdomar i hjärt- och cirkulationssystemet påverkas av ett överskott av fetthaltiga livsmedel. Om du vill njuta av ett belönande långt sexliv, bör du undvika skräpmat och konsumtion av tomma kalorier.

  För att uppnå ett fullständigt stånd är det viktigt att reglera den hormonella balansen. Det är främst testosteron som ansvarar för en lämplig sexuell kondition. Dess brist kan ha negativ påverkan på sexuell kondition, libido och hämmar begränsande känslan av sexuell upphetsning.  PSYKOLOGISKA ANLEDNINGAR

  En lika viktig roll vid erektil dysfunktion spelar den psykiska hälsan. Svårigheter med att uppnå full erektion påverkad även av vanlig trötthet eller problem som för närvarande upplevs i förhållandet. Sådana besvär är oftast tillfälliga och försvinner i samband med en förbättring av självkänslan. Det är värre om en man lider av depression eller har ångest under en längre tid. Erektionsproblem uppstår ofta på grund av misslyckande vid samlag. En negativ effekt på sexuell funktionen har även rädslan innan samlag - ångest över att inte kunna tillfredsställa sin partner, inte vara tillräckligt manlig. Denna typ av psykiska problem bör lösas med rätt behandling, ofta tillsammans med medverkan av partnern.

  MÖRDARE AV ETT LYCKAT SAMLIV

  Utöver fysiska sjukdomar, psykiska sjukdomar, finns det omständigheter som försvårar din sexuella prestation på ett ovanligt stark och ofta kvarstående sätt. Dessa är i huvudsak ett beroende av alkohol, droger, cigaretter, droger eller steroider. Förändringar i kroppen på grund av missbruk resultera ofta i permanent impotens. Ju tidigare du eliminerar dessa skadliga ämne från ditt liv , ju längre behåller du en tillfredsställande sexuell aktivitet.


  Storlek spelar ingen roll. Är du helt säker på det?

  Diskussioner om storleken på det manliga könet och dess samband med ett lyckat sexliv är fortfarande aktuellt. Män vill hellre tänka, att storleken inte har någon betydelse. Kvinnor är rädda att erkänna att de drömmer om en man med en stor penis. Vi lurar varandra, men kanske storleken inte har en betydelse för ett lyckats samliv trots allt? Lär känna fakta och myter kring storleken på den manliga penisen.  1. Ju större penis, desto större tillfredsställelse för kvinnan

  Meningar i den här frågan har länge varit delade. Samtidigt bekräftar forskare att tjockleken på penis är viktigare än dess längd, för att tillfredsställa sin partner. Forskarna påpekar också att det känsligaste området i en kvinnas slida är de första 3-5 cm. Storleken på penis har ingen inverkan på kvaliteten på det sexuella livet, men det har ett samband med den sexuella sfären. En stor penis är ofta sammankopplad med större styrka, manlighet och vad mer - större möjligheter för att tillfredsställa sin partner. Mannen får större självförtroende, och kvinna får medhåll att hon valde en välutrustad älskare. Med sådana attityder är det mycket lättare att ha en tillfredställande sexliv.

  2. Den genomsnittliga penis längd är 8-9 cm i vila och 16-18 cm under erektion

  Först av allt, är det den genomsnittliga penis storlek, som namnet antyder, genomsnittlig. Den angivna storleken betyder inte, att alla män bör ha en penis med en genomsnittlig längd. För det andra - finns det inget världs medelvärde. Varje nationalitet skiljer sig från de andra i detta avseende. Asiater är kända för att ha de minsta penisarna, och afrikaner kan vara stolta över att ha de största. Män från Europa placerar sig någonstans i mitten. Den genomsnittliga längden leder ofta män att ha komplex, när de har en längd som är kortare än den i "genomsnitt". Det behöver ni ej. Det är värt att komma ihåg att längden i vila oftast är inte knuten till längden i erektion. Penisen hos vissa män kan ha en längd på 5 cm, men erektions längd ökar till 15-16 cm Sedan finns det även män som i vila har till och med 13 cm, men under erektion blir deras penis bara hårdare men växer ej!

  3. En vuxen mans penis ändras med åldern

  Det är sant. Efter 50 års ålder kan penisen krympa och bli kortare. Det är dock inga enorma skillnader, utan det kan handla om ca 1 cm. Vävnader, muskler och hud är inte lika elastisk som förr. Under puberteten ökar penis också dess volym, men slutar växa runt 18 års ålder. Hos vuxna män kan penis storlek ändras men bara tillfälligt, beroende på yttre faktorer. Penis kan krympa på grund av en låg temperatur, stress eller ångest/rädsla. Hos friska män är detta dock tillfälligt och har inget inflytande gällande förminskning av penis.

  4. Penisen kan vara missanpassad till partners kön

  Även den kvinnliga slidan är töjbar och flexibel, en mycket kort penis kan vara "förlorad" och alltför lång kan smärtsamt drabba bakre väggen i livmoderhalsen. En sexuell missanpassning sker mycket sällan och i så fall oftast på grund av patologisk anatomisk byggnad av könen. Men det är dock möjligt. En tjock och lång penis behöver inte alltid betyda ett lyckat sexliv. I fall en kvinna har en smal byggnad, är det rätt troligt att många positioner i det här fallet kan vara smärtsamma för henne. En sexuell missanpassning är ett perfekt exempel att storleken HAR en betydelse. Men för att uppnå sexuell tillfredsställelse är teknik mycket viktigare än storleken.

  4 sätt för att förstora penisen

  Penis storlek är ofta många mäns komplex. Oberoende av din så kallade utrustning, har du säkert nånsin tänkt tanken att den kunde vara större. Inget konstigt - penis är en symbol för styrka och manlighet. Ju större desto stoltare ägare. Det finns flera sätt att förlängning och förtjocka manlighet - vad du bör veta om dem?


  1. Kirurgisk förlängning

  En av de populäraste men också riskfyllda metoderna. Operation gällande förlängning av penis går ut på att använda dess "dolda" del under huden. Det finns också möjlighet att göra ett snitt i ligamenten som förbinder penis till benstrukturen i skrevet eller med implantat. Samtliga metoder är avsedda att visuellt förstora penis, men är ofta associerade med senare svårigheter att upprätthålla en erektion. Kirurgiska ingrepp är också mycket dyra och kräver en längre avbrott från samlag, innan könsorgan kan läka ordentligt.

  2. Tyngder och pumpar

  De som räknas till de så kallade "hemma" metoderna är vakuumanordningar och vikter är populära på grund av den lättillgänglighet och möjligheten att själv utföra "operationer". Vikter är en metod där man hänga vikter på penis vars uppgift är att sträcka och gradvis förlänga penis. I vakuumapparaten placerar man penisen och pumpar sedan till det att stor mängd blod kvarhålls i erektionen. Dessa metoder leder tyvärr oftast till inflammation, skador och störningar som påverkar framtida erektioner än spektakulära effekter.

  3. Hormoner och steroider

  De farligaste metoderna för penis förstoring. Ämnen som påstås ha en imponerande inverkan på större genitalia, ofta är förorenade med bly, bekämpningsmedel eller bakterier E. coli. Hormoner får man ej använda på egen hand utan tidigare samråd med läkare eller specialister. Intag av steroider eller hormoner kan sluta med kardiovaskulära sjukdomar, hjärtinfarkt , även dödsfall. Dessutom finns det inga studier som bevisar effektiviteten av den här riskfyllda metod!

  4. Tabletter och piller

  Billig, säker och lättillgänglig metod, som sedan en viss tid ökar i popularitet i Sverige. Penisförstorings piller innehåller en blandning av naturliga örter, växter och kryddor som förbättrar blodcirkulationen i de nedre delarna av kroppen. Den senaste forskningen påvisar dessutom, att effekter av förstoring av tabletter är bestående och håller sig kvar efter avslutad behandling. De det effektivaste piller kan förlänga penis med upp till 6 - 7 cm, utan kirurgiskt ingrepp och utan att behöva avstå från samlag.