Rankning över tabletter för penis förstoring

Se vilka preparat som är populärast på marknaden

Produkt inte tillgänglig för tillfället!

 • Plats nr

  1 penirium

  Pris: 300 kr

  Beställ nu

  Penirium

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Innehåll av naturliga ingredienser och en hög koncentration av ett extrakt av ginseng. Kapselform av kosttillskottet garanterar en bekväm användning. För att erhålla en önskad effekt räcker det med en kapsel om dagen. Effekten är märkbar redan efter 8 dagars användning. Efter två månaders behandling har penisens längd ökat med 6,5 cm, tjocklek ökade med 3,5 cm. Priset adekvat till kvaliteten. Förpackningen är diskret, inget antyder innehållet. Ett plus är bestående effekter, som finns kvar efter avslutad kur.

  Producent:

  Sida:
  Penirium
 • Plats nr

  2

  Pris: 325 kr

  Beställ nu

  Penilarge

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  En lägre koncentration av aktiva substanser än i Penirium. Användning i på två sätt - tabletter och kräm komplicerar behändig användning. Krämen lämnar kvar ett fettigt lager på huden. Första effekter synliga efter 17 dagar. Efter två månaders behandling är penisen längre med 2,5 cm och 1 cm tjockare. Förstoringen är knapp, men penisen är lite hårdare. Ett plus för en ekonomisk förpackning - 60 tabletter. Priset är dock rätt så högt i förhållande till kvalitet.

  Producent:
  SHS

 • Plats nr

  3

  Pris: 200 kr

  Beställ nu

  Penis XL

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  I likhet med Penilarge - användning två former gör det svårt att kunna använda den på ett bekvämt sätt. Gelen är inte bekväm att använda, irriterar huden och lämnar feta fläckar. Första effekter synliga först efter 24 dagar. Efter två månader är ökningen obetydlig - 1,5 cm längre och 0,5 cm i omkrets. Det höga priset och icke diskret förpackning, med tydligt hint angående innehållet. Mycket låga halter av aktiva substanser,större mängd av hjälpämnen. Effekten kvarhölls i knappt en månad.

  Producent:
  Cobeco

 • Plats nr

  4

  Pris: 99 kr

  Beställ nu

  Viamax Maximizer

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Stort, ekonomiskt paket (90 tabletter), men det höga priset inte adekvat till den bristande kvaliteten. Bekväm användning i form av tabletter. Kompositionen förbättrar den övergripande livskraften i kroppen, men förstoring av penisen är mycket liten. De första effekterna är synliga efter 27 dagar - penisen blev hårdare. Efter två månaders behandling är har penisen ökat med en centimeter i längden, men omkretsen förblivit densamma. Tyvärr avtar effekten efter avslutad kur. Ett plus för en diskret förpackning.

  Producent:
  Viamax

 • Plats nr

  5

  Pris: 149 kr

  Beställ nu

  Xtrasize

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Låg uthållighet - i förpackningen finns 60 tabletter, och tillverkaren rekommenderar att ta till och med två om dagen. Priset alldeles för högt i förhållande till kvalitet och resultat. De första effekterna är märkbara efter 26 dagars användningar - erektionen blev starkare. Förlängning och tjocklek knapp, mindre än 1 cm. Effekten höll sig inte kar ens en dag efter avslutat intag. Tabletterna har förbättrat sexuell kondition, men inte ökat penisen. En stor besvikelse, enda pluset är för snabb och diskret frakt.

  Producent:
  Marbella